مرکز للتجمیل و زراعه الشعر صدفعضویتدکتر فقیهی
جوانسازی دوباره با آرف فرکشنال
آفتاب سوختگی و راه کار درمانی آن
تاثیر هیرفیلر بر رشد مجدد موها
تکنیک ها ی جوانسازی دست ها
دلایل ایجادتیرگی دور چشم
مزوتراپی چگونه انجام میشود؟

منافذ باز پوست و روش های درمانی آن

بسیاری از خانم ها از باز بودن منافذ پوستشان شکایت دارند و به دنبال راه حل های طبیعی و مطمئن برای بستن این منافذ هستند، راههای متعددی برای پیشگیری و درمان منافذ باز صورت وجود دارد.منافذ باز پوست را گاهی در بین عوام، پوست پرتقالی نیز می نامند. یعنی گاهی سطح بعضی قسمت های پوست مثل اطراف بینی، و روی گونه ها به صورت روزنه های فرو رفته میشوند که گاها اشتباها چروک تلقی می شوند. اما این ها در واقع منافذ پوست هستند که باز شده اند.

دلیل باز شدن منافذ پوست چیست ؟
این مشکل بیشتر در افرادی دارای پوست چرب ایجاد می شود. اما بطور کلی هر زمان غدد چربی ی سباسه زیر پوست بزرگتر شوند و در معرض تابش نور خورشید یا اشعه فرابنفش قرار گیرند، منافذ سطح پوست باز می شوند تا این چربی را از پوست خارج نمایند. در واقع این منافذ را میتوان به دودکش های پوست تعبیر نمود.بنابراین در حالت طبیعی وجود این منافذ برای پوست مفید هم هستند ولی زمانی که خیلی بیش از حد باز شوند، حالت نازیبایی به پوست می دهند که عموما افراد را وادار به یافتن راه هایی برای بستن منافذ باز پوست ترغیب می کند.این مشکل در هر فردی که از کرم های چرب شده یا کرم پودرهای آرایشی به میزان زیاد استفاده می نماید ایجاد می شود. بنابراین در مصرف روغن های طبیعی مثل روغن زیتون و روغن کرچک که عموما بین خانم ها رواج زیادی دارد زیاده روی نکنید.

راه های بستن منافذ باز پوست
۱- یکی از بهترین تمیز کننده های پوست یا تونرها، گلاب است
پوست خود را هر شب با یک تکه پنبه آغشته به گلاب بشورید تا هم به سایر راهکارهای بستن منافذ باز پوست سرعت ببخشید و هم از ایجاد دوباره آن ها جلوگیری نمایید.

۲- استفاده از کرم های لایه بردار در شب
کرم هایی مانند ترتینوئین، هیدروکینون و هر ترکیبی از اسیدهای میوه یا AHA. استفاده از این کرم ها تاثیر زیادی در بستن منافذ باز پوست دارد. البته بسیار دقت نمایید که وقتی در شب لایه بردار استفاده می نمایید، در روز باید حتما از ضد آفتاب استفاده کنید.

۳- استفاده از درمان های پزشکی زیبایی
روش هایی مانند میکرودرم و انواع لیزرها میتوانند تاثیر بسزایی در بستن منافذ باز پوست داشته باشند.

۴- در مقابل آفتاب حتما از ضد آفتاب استفاده نمایید
۵- لیمو
لیمو دارای خواص اسیدی موثری می باشد که باعث بستن منافذ باز پوست می شود. برای استفاده از این ماده موثر چند راه دارید. الف) چند قطره آبلیمو در آب بریزید و صورت خود را با آن بشورید. ب) با ترکیب آبلیمو و سفیده تخم مرغ ماسکی تهیه کنید و هفته ای دوبار و هر بار به مدت ۱۵ دقیقه روی پوست خود قرار دهید. هرگز برای بستن منافذ باز پوست از آبلیمو به تنهایی استفاده نکنید. چون آبلیمو باعث حساس شدن پوست به نور خورشید و مشکلات دیگر برای پوست می شود.ضمنا این روش درمانی باعث کاهش جوش های صورت نیز می شود.

۶- بخور بابونه
بخور دادن پوست با بابونه به میزان دو بار در هفته تاثیر بسیار خوبی بر بستن منافذ باز پوست دارد. وقتی پوست شما در اثر این بخور عرق میکند، منافذ باز پوست شروع به بستن می کنند. همچنین قبل از هر یک از سایر روش های بستن منافذ پوست اگر از بخور بابونه استفاده کنید نتیجه بسیار خوبی خواهید گرفت.

۷- استفاده از یخ
در مواقع فوری مثل قبل از آرایش برای رفتن به یک مهمانی برای بستن منافذ باز پوست می توانید از یخ استفاده نمایید. البته این روش درمانی تقریبا موقت است.

۸- آب نارنج
با استفاده از آب نارنج و گلاب می توانید ماسکی تهیه نمایید که در بستن منافذ باز پوست تاثیر بسزایی دارد.

۹- جوش شیرین
این ماده علاوه بر کمک به بستن منافذ باز پوست، باعث لایه برداری ملایم پوست، تنظیم ph پوست و چربی آن و تمیز شدن محتوای داخل منافذ پوست می شود.برای استفاده از جوش شیرین برای بستن منافذ باز پوست کافیست یک قاشق چایخوری جوش شیرین را با کمی آب ترکیب کنید. سپس صورت خود را با صابون شسته و بعد از این محلول بر روی پوست صورت خود ماساژ داده و بعد از ۲ تا ۳ دقیقه با آب سرد بشویید.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید




نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :